Thursday, 5 July 2012

Eya punya

Selepas papa bagi gambar yang papa lukis semalam(entry sebelum ni), Eya suka sangat. Dia suruh ibu set gambar tu as display dekat ipad supaya dia boleh tengok selalu. Orang lain semua dia tak bagi tengok gambar tu. Ibu nak tengok gambar tu pun, dia tutup ipad dengan badan dia. Hehe.

"Niiii Eeyyyaaaa nyeeee bbaaarrrr..."

Eya cakap, first sekali dia nak tunjuk gambar tu kat Eca. Tunggu Eca sihat dulu ye sayang.



P/S : Semalam papa baca doa, Eya ikut tadah tangan lepas tu tolong aminkan. Pandai anak papa.

No comments: